Staff mediocru!

Nov 2, 2018
4
0
1
#1
Tocmai am zis ca am luat ban din cauza unui prost care joaca pe acelasi ip cu mine adica e conectat la wifi ul meu intelegeti e foarte simplu! voi pe ce criteriu dati ban? pe ip dupa cum a vazut eu toate conturile mele sunt banate. pe ro se da ban pe mail pentru ca oamenii aia au mai mult creier decat voi si gandesc ca pe acelasi ip pot juca mai multe persoane. am facut cerere unban si tot ce ati factut a fost sa ma enervati. daca as cere dovezile pentru care am primit ban as primi un raspuns cum ca nu s eu cel care are dreptu sa vada dovezile, dar am dreptul de a da comunitatea in judecata !
 
Nov 3, 2018
3
0
1
#2
Inca mai sunt oameni care o baga pe aia cu " a jucat x cu mine pe ip " ? Asuma-ti , chiar daca printr-un absurd ala ar fii jucat cu tine pe ip si tu stiai ca foloseste hack tot esti de vina. Nu mai suferii si bucurati-va de joc fara HACK-uri.
 
Nov 2, 2018
4
0
1
#3
Admini pot verifica tot in loguri dar ei fac ce le e lor mai usor intelegi? Ban. Joaca tu sute de ore si munceste ca orice om pe un cont primeste ban pentru un prieten si accepta asta ca fiind vina ta apoi eu nu mai zic nimic.
 
Nov 2, 2018
4
0
1
#5
ala e un ip local facut de router la care difera ultima cifra din ip (...01, ...02, ...03) tot asa pt fiecare obiect conectat la wifi dar per total ceea ce vede un site/server e un singur ip.