Új Magyar PvM Céh: Carpathia[HU]

Jan 15, 2019
77
34
18
21
#1
Sziasztok úgy döntöttünk megpróbáljuk feléleszteni a magyar oldalt, ezért szerettünk volna 1 összetartó és jó csapatot építeni, céh jelenleg sárga birodalom azaz Chunjo birodalomban foglal helyet, akinek gondot okozz a birodalom váltás, nem erre szeretne 50 tourmaline kristályt kiadni, a birodalom váltását álljuk szívesen.
Kis klánunk fő célja, 1 adott közösség fejlődése, és csapattá kovácsolódása, segítünk nektek, ha bármi kérdésetek van, vagy egyéb segítségre van szükségetek, eltudtok minket is érni játékon belül, vagy pedig discord szerverünkön:

Discord szerverünk:
https://discord.gg/HBUBr7y

Discord szerverünk kisebb leírása:
https://board.aeldra.net/threads/uj-magyar-discord-koezoesseg-aeldra-hun.7809/


Tagfelvétel:
Tagfelvételünk most már discordhoz kötjük, ott vannak leírásaink, szabályzatok, céhen belüli event, és egyéb kihírdetések, sok tag, vezető és egyéb pedig ott elérhető, vannak céhes szavazások és egyebek.


Információ a céhünkről:
~Jelenleg fut 1 saját discord közösségünk, mely nyitott bármely játékos számára, ugyan található külön, a céh tag joggal látható szálak is, mely a céhhez tartoznak, mint pl.: run szabályzat, céhes event, céhes szavazások, és egyebek találhatóak.

~ Szeretnénk 1 bajtársias társaságot össze kovácsolni, mellyel a későbbiekben a már megalapozott terveket valóra válthatjuk (igen nagy tervek forronganak a vezetőség fejében) :D... Nem 1-2 hétre terveztük a céhet, és a benne lévő vezetőség ehhez "szakosodva" végzi a munkáját a nap minden órájában, (persze néha alszanak is, laugh....)

~ Mi igen komoly szabályok, és egyebek alapján gondolkodunk, komolyan vesszük a céhet is, a játékot is, persze kinek mi (nekünk az élet, a munka, az edzés, és egyebek mellett, ez a fő hobbi, (van aki nálunk a testét építi, van aki bunyózik, van aki egyetemen tanul és éppen érettségizik, de akkor is jelen van, és bele teszi szívét lelkét a karijába, így joggal mondhatjuk ezt 1 komoly céhnek, megvannak a magunk álmai a céhhel kapcsolatban, ezért is tesszük bele ezt a nagy munkát, és szeretnénk ha tényleg 1 nagyon jó csapat gyűlne össze, és a délgetett álmok valóra válthatóak volnának közösen, sikerülne felépíteni 1 erősebb magyar oldalt, amellyel számolnia kell minden erős céhnek.... :)

~ Jelenleg a céhünk eléggé szépen növekszik, már előfordul a nagyobb tag létszám a hajnali órákban is, a céhes run-t mint pl a meley-t eléggé sokan látogatják akár hajnali 2kor is. Persze mint mindenhol vannak órák ahol alig vannak fent 4-6an, de ez ember válogatja a múltkor 23:04-kor még ezt láttam:
https://gyazo.com/5206a141c595fc08012763b4da13b41c (click a giff-re)
Eléggé szépen fejlődik a céhes élet, és öröm ezt látni, öröm látni, hogy a magyar oldal fejlődik.... mi ezért dolgozunk... :)


Néhány szó az alapítóról:
Céh vezetője és alapítójaként szeretném felépíteni itt a magyar oldalt, ezért komolyabb játékosokat szeretnék keresni főleg és elsősorban, azért hogy komolyabb célokat tűzhessünk ki a céh céljaként, és komolyabb helyet foglaljunk el... Jó magam 1 ideje elkezdtem építeni a magyar oldalt, mind céhhel mind discorddal és egyéb tanácsokkal, akár leírásokkal guidekkel... a múltbna sok top1 pvp-s karaktert, top1 céhet tudtunk felmutatni attól függően melyik szerveren mi nyerte el a tetszésünk, tudjuk minden szerver más és más, itt is már ismerjük a szerver 95%-át így jó tapasztalatból tudunk nektek segíteni, jelenleg zodiákus runon is van néhány rekordunk. Jelenleg itt sikerült felépíteni 1 90%ban fullos pvm surát, mely mindent kibír vinni egyedül is a szerveren, és 1 mentát, amely a top céhekkel és játékosokkal képes vetekedni, és hamarosan indíthatom a pvp tournamentet is, a mentám jelenleg a HotAndDirty oszlopos war karaktere. Sok munkám van benne, mindig megtaláltam a magam kis kapuit, hogy mi az amit megéri farmolni, és mi az a farm út amit érdemes követni, ami rövidebb idő alatt több pénz, és mindig csak a cél lebegett a szemem előtt, ezért is kezdtem el átadni a "jelenlegi tudásomat" guidekben és egyéb hasznos tanácsokban, akár discordon akár játékon belül.... nagyjából 10 éve metinezek, mindig pvp szervereken játszottam, néha bele másztam 1-2 pvm-be de ott is a pvp volt az igazi oldala amely érdekelt, így ezen a részen sokkal tapasztalabb vagyok, az igazi ok amiért elkezdtem itt játszani, hogy sosem csináltam pvp videót, így ezt szeretném bepótolni.


Alapító: CaptainRise
Alvezér:Aerizen, Kextazi(kis pihenőn.)
PvM Tiszt: Spacebear

(őket keresd nyugodtan bizalommal)


Mottónk: Ha tanitasz valakit, ne csak azt mond, hogy mit csináljon, vezesd rá, hogy miért csinálja, és úgy fog igazán tanulni ~ Carpathia vezetés.

0321_232102_1.jpg

0321_231040_1.jpg
 
Last edited:
Likes: CaptainGreat